I am You and You are Me

BEAUTY | Nivea purifying micellar shampoo

Sigurna sam da smo sve mi do sada već naučile šta je micelarna voda i čemu služi ali proizvodjači su rešili da nas malo promrdaju pa su na tržište lansirali i micelarni šampon za kosu. Ooo daa!

O jednom takvom vam danas pričam.

U pitanju je Nivea purifying micellar shampoo za normalnu i masnu kosu i kožu glave.

Šta proizvodjač kaže:

Micelarne čestice nežno čiste i efikasno uklanjaju nečistoće, dok održavaju prirodnu ravnotežu kose i kože glave. Nežno umasirajte u teme za bogatu penu. Temeljno isperite.

1. Dubinski čisti kosu i vraća vitalnost
2. Dugotrajno osvežava kosu i kožu glave
3. Štiti prirodnu pH ravnotežu kože glave

Ne sadrži silikon, veštačke boje i parabene

Spisak sastojaka koje sadrži: 


Moje iskustvo nakon prva 3 pranja:

Šampon je providan, nije preterano gust i sa osevžavajuće prirodnim mirisom limuna je. 
Za moju dužinu i gustinu kose nije potrebna velika količina kako bi se postigla optimalna količinas pene. Nije mi izazvao iritacicije čak je i umirio kožu temena koja je bila osetljivija usled predstojećeg ciklusa. 
Naskon pranja utisak je da je kosa lagana i zaista izgleda čisto a što je meni lično jako bitno, miriše prelepo. Ne deluje masno ni trećeg dana nakon pranja ali prosto ja zbog navike koju imam moram da je operem tada. Ni nakon trece upotrebe kosa nije počela da mi se elektriše što je slučaj usled korišćenja šampona koji imaju tendenciju da regulišu masno teme glave a da vam krajeve presuše. To se bar za sada sa ovim nije dogodilo. Moram napomenuti da je moja kosa hemijski tretirana i samim tim zahtevnija. 

Zaključak:

Šampon je što se mene tiče pun pogodak. A ono što znam jeste da ga u Nišu možete naći u Maxi prodavnicama za nešto manje od 300din za 400ml proizvoda što je i više nego isplativo. Videćemo kako će se pokazati na duže staze i hoće li ući u mesečne favorite. 

Nadam se da vam je ovaj post bio od koristi, ukoliko jeste pišite mi da li ste probale ovaj šampon i kakva su vaša iskustva. Veliki pozdrav, 
T.

Comments

Abracadabra!