I am You and You are Me

BEAUTY | Makeup by Tamja

MRF3R Look 1

Igranje sa #MakeupRevolutionFlawless3Resurrection paletom senki je zvanično počelo.
U narednom periodu objaviću vam još par mojih "kreacija" ovog tipa pa ćete biti u prilici da birate koju od njih želite da vam rekreiram u videu. Moram da napomenem da ja NISAM profesionalni šminker. Šminkam samo sebe iz čiste ljubavi prema šminkanju i to radim isključivo kada sam raspoložena. 

MRF3R Look 2

#MakeupRevolutionFlawless3Resurrection paleta sneki ima sjajne nijanse za postizanje ovakvog jesenjeg look-a. Jedina mana je što se šimer senke prilično truse i teže pakuju na kapak a da tona šljokica ne završi na trepavicama i podočnjacima ( ovo drugo i nije tako loša ideja 😅 ) što me jako nervira i produžava mi posao. Probala sam i sa vlažnom četkicom od prirodne dlake, probala i sa sintetičkom, sa bazom, bez baze i uvek isti rezultat. Ok možda je za nijansu bolja situacija sa vlažnom četkicom ali i dalje nedovoljno da bih bila mirna. Na stranu to, pigmentacijom i finalnim rezultatom sam prezadovoljna naročito jer ja NISAM profesionalni šminker i ovo je samo amatersko igranje. 

MRF3R Look 3

Ćao 1. novembru, dobro ti meni došao. Mogao si bar neko zubato sunce sa sobom 
u goste a ne da opet moram sve sama. 😣 
No dobro, biće da se i njemu smučilo da sija pa uzelo slobodan dan.😅 I ja bih jedan, u nekom etno selu, sa punim bazenom tople vode i pogledom na prirodu ( može i bez sunca ). 🙄 Ali manimo se pustih želja. Ovo je poslednji look iz edicije radjene sa #MakeupRevolutionFlawless3Resurrection paletom. Moj utisak o samim senkama i #makeuplook stižu uskoro na kanal #Tamja365 a do tada pogledajte poslednji Vloktobar. 


💖

XoXo.
Tamja Pavlovic
Abracadabra!